novinka

peru • noe campos cutin

12.00 - 44.50 €  s DPH

jemná a sirupová s tónmi grapefruitu, marhúľ, aciditou mandarínky, sladkosťou javorového sirupu a ľahkou karamelovou dochuťou

Praženie
Gramáž
200g
500g
1kg
Mletie Ak si praješ pomlieť kávu, vyber si typ mletia
Najskôr vyberte kombináciu

Noe Campos prevádzkuje svoju farmu v meste San Ignacio v Peru. V nadmorskej výške 1680 m n. m. má Noe dva pozemky. Prvý pozemok má rozlohu 1 hektár a kúpil ho ešte v roku 2012 ako les, ktorý neskôr premenil na poľnohospodársku pôdu, kde boli vysadené kávovníky. Druhý pozemok, El Limón, má tiež 1 hektár a kávovníky na tomto pozemku sú staré 6 rokov.

Noe najíma 6 až 10 dočasných pracovníkov počas sezóny zberu. Oba pozemky sú obhospodarované v tieni stromov Guabillas a Eucalyptus, ktoré poskytujú približne 15% pokrytie tieňa. Farma je ekologicky certifikovaná a používa selektívny zber, po ktorom nasleduje 12-hodinová pauza pred odstránením dužiny z kávových čerešní.

Káva sa potom fermentuje buď v tankoch, alebo vo vreciach po dobu 30 až 50 hodín. Po fermentácii sa káva premyje, nechá predsušiť 2 až 3 hodiny a následne suší v sušiarni približne 8 dní. Káva sa neskladuje, ale priamo predáva a exportuje.

varieta caturra
spracovanie washed
región san jose de lourdes, cajamarca
nadmorská výška 1680 m n. m.
Ste firma a chcete:
  • - veľkoobchodné ceny ihneď po prihlásení
  • - osobnú starostlivosť našich obchodných zástupcov
  • - možnosť nákupu na faktúru so splatnosťou

Ste plátca DPH?

Neviem heslo.